Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Unbyns IF 6 1 2 3 5
2 Sävast 1 1 0 0 3
3 Vitå 1 1 0 0 3
4 Heden 1 1 0 0 3
5 Alvik 1 0 1 0 1
6 Gammelstad 1 0 1 0 1
7 Vittjärv 0 0 0 0 0
8 Boden City 1 0 0 1 0

Match

Unbyns IF

0 - 1
Boden Arena
30 mars 2019
12:30

Heden

Referat

Referat: Unbyns IF - Heden

Härligt med första matchen på Bodens Arena i strålande sol - och en sjuhelsikes vind! Den skulle komma att prägla matchen rejält...
Inför matchen har vi många spelare borta, så förväntningarna är lite dämpade.
Vi startar med Humlan i mål, backlinje frv, Danne, Blurk, Aidan, Burman. Simon och Kris på mitten med Martin framför. Bulan, Adde och JImmy framåt. Robbs som avbytare. Filip kommer in efter sin tenta (han tog 5p - vi andra blev poänglösa).

Dom tar initiativ direkt i medvinden, då vi är lite passiva. Vi försöker spela kombinationsspel, men har mycket tekniska fel och slår bort mycket passningar. Ganske fort får dom straff efter en incident i straffområdet. Humlan chanslös på den. Dom fortsätter att ha mycket boll och vårt spel hackar. Humlan gör lite räddningar. VI har dock två mycket fina chanser där först Adde kommer ren med deras keeper, men keepern tar den. Sen spelas Adde ren på högerkanten och han väljer avslut som missas istället för inspel där vi har spelare.
I andra justerar vi en del och kommer ut med vinden i ryggen, och nu är det vi som har initiativet. Under hela halvleken radas chanser upp. Ett par frilägen plus en handfull skott som går över. Från sidan är vi helt övertygade om att det bara är en tidsfråga innan bollen skulle sitta, men tiden räckte inte till. Vi hade behövt ha lite fler spelare att rulla på för att ha lite mer energi i slutet.

Totalt sett en match som bygger självförtroende, trots förlust. Vi känner att vi är värda minst oavgjort mot ett bra Heden. Vi får en del svar på positioner och spel.
Kul att se Humlan med flera bra räddningar. Filip som gör 45 minuter med frejdigt spel lovar gott inför säsongen. Aidan gör säsongsdebut och är stabil i mittförsvaret tillsammans med Blurk. Danne dammar av lite damm från vintern och gör fina 45 minuter. I andra halvlek visar vi bra intentioner som borde lett till mål.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Filip Lundström 1 0 0 0 0 0
Jimmy Strand 1 0 0 0 0 0
Linus Nyberg 1 0 0 0 0 0
Peter Aidanpää 1 0 0 0 0 0
Simon Boqvist 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng